Meidän Hennan lomaterveiset Alanyasta!

Luvassa meidän Hennan lomaterveiset Alanyasta!

Henna viettelee kesälomaansa aurinkoisessa Alanyassa yhteensä kaksi ja puoli viikkoa - nyt päälle viikon verran Turkissa löhöillen lomastaan nauttinut Henna päätti että kyllä - treenit jatkuvat ulkomaillakin, huippua!

Saimme kuvaterveiset paikalliselta kuntosalilta kommenttien kera!
Tervetuloa siis Hennan matkaan, kauas kauas Alanyan kuntosalille :) Paikallisoppaan kanssa yhdessä treenailemaan! Henna kysyi paikallisilta kaveriltaan, miten kuntosali valitaan, minkä perusteella? Vastauksena tuli erittäin selkeästi se, että treenipaikan valintaan vaikuttaa eniten keskuksen omistaja ja keitä siellä työskentelee.Treenailemaan tytöt pääsivät ilmaiseksi tutustumiskäynnin tyylisesti. Asiakaspalvelussa oli yhtäaikaa töissä vähintään neljä miestä, ja he kävivät vuorotellen salin puolella pumppaamassa olkapäitä ja palasivat sen jälkeen hörppimään turkkilaista teetä respaan palvelemaan asiakkaita. He kiertelivät työpäivän lomassa salin puolella antaen treenivinkkejä ilman, että pyytivät siitä erikseen rahaa.


Paikoittain salilla oli hyvä ilmastointi ja ilmanvaihto ja yleis-ilme keskuksessa siisti ja selkeä. Esimerkiksi käsipainoille oli jokaiselle omat nimetyt paikkansa, jolla ylläpidetään siisteyttä ja jokaisen on ne helppo viedä käytön jälkeen omille paikoillensa! Miehille ja naisille oli omat pukuhuoneet. Naisten pukuhuone oli todella siisti ja väritykseltään vaalenpunainen, kuinka ihanaa! Tähän oli todellakin panostettu! :)

 
Kuntosalilla ei ollut minkäänlaista ikähaarukkaa - vastaan salilla tuli todella nuoria lapsia ja nuoria. Naisiakin oli treenaamassa paljon, eli treenaaminen salilla ei ole vain miesten hommaa myöskään Turkissa! Treenivälineistä hauska fakta, että varvasläpsyt ovat kovaa huutoa Turkin kuntosaleilla. :D Hikipyyhe oli pakollinen - tästä ei kuitenkaan Hennalle ja hänen serkulleen sanottu, vaikkei heillä pyyhkeitä mukana ollutkaan!Liikuntakeskuksessa oli erillinen "nyrkkeilysali" alakerrassa, mistä löytyi esimerkiksi nyrkkeilysäkkejä, TRX-nauhoja ja hyppynaruja. Tila oli vapaassa käytössä, ja pehmeä kokolattiamatto soveltui hyvin muun muassa venyttelyyn. Liikuntakeskuksen ympäristöä oli käytetty myöskin hyödyksi - ulko-kuntosalilla pystyi treeniä tekemään, mikäli vain helteeltä pystyi :D


Treenin jälkeen oli kiva jäädä kuntosalin ulkoterassille nauttimaan lounaasta!

Aurinkoista heinäkuun jatkoa :)
Iloisin lomaterkuin, Henna

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Esittelyssä uusin työntekijämme Nea!

EasyFit Ylöjärven uusi personal trainer esittäytyy!

MIKÄ IHMEEN VIRTUAALITUNTI?